EXPLOREAZĂ SERVICIILE NOASTRE ÎN CEL MAI MIC DETALIU ȘI AFLĂ CUM PUTEM GARANTA SUCCESUL CREȘTERI AFACERII TALE PRIN RECLAMELE NOASTRE.

Explicăm, pas cu pas, cum reușim să ajungem la rezultatele noastre în pași simpli dar puternici, care îți pot dubla cifra de afaceri dacă sunt aplicați corect.

Servicii Facebook & instagram ads

VREI SĂ-ȚI CREȘTI CIFRA DE AFACERI, VÂNZĂRILE ȘI SĂ DEVII UN JUCĂTOR IMPORTANT PE PIAȚĂ?

țEști aici din 2 motive: 1. Știi că ai nevoie de reclame plătite pentru a-ți crește afacerea. 2. Ai făcut reclame tu, sau o “agenție”, și nu ai reușit nici până acum să atingi rezultatele pe care compania ta le merită.

Ești gata să-ți explic cum îți putem aduce rezultatele pe care le meriți?

Ce sunt Reclamele pe Facebook și Instagram? Noi o vedem ca pe o metodă prin care poți să-ți pui produsul sau serviciul în fața a milioane de oameni cu un cost de de sub 10 lei pentru 1000 de impresii. Este extraordinar, nu? Pentru prețul unei cafele la Starbucks, oferta ta poate fi văzută de de peste 1000 de ori pe Facebook/Instagram.

Acum spui: “Bine, bine, oferta este văzută, dar cum conving oamenii să și cumpere?”

Aici intervenim noi și transformăm impresiile în cash, pe care îi vezi în contul firmei tale, nu like-uri și comentarii care nu te ajută să-ți crești profitul.

Cum facem asta?

Strategia noastră este simplă și are 3 pași.

1. Facem audit contului tău
2. Creăm o strategie pe cel puțin 1 lună pe care ți-o prezentăm
3. Echipa noastră se ocupă de implementarea strategiei.

Știu la ce te gândești: “Asta nu este o strategie, și, în plus, toată lumea face asta. Și încă nu mi-ai spus exact cum faceți să creșteți vânzările.”

Ok, te înțeleg. Atunci, lasă-mă să îți explic.

a) Pentru fiecare cont nou analizăm ce a funcționat, iar dacă se aliniază cu ce trebuie să facem noi, vom nota asta și o să folosim acele elemente în campaniile viitoare.

b) Analizăm care este audiența potrivită pentru produsul tău si o notăm – dacă încă nu există o audiență câștigătoare pe cont, vom testa noi audiențe și vom alege audiența câștigătoare.

c) Apoi, analizăm care este tipul de grafică și copy la care răspunde publicul tău – dacă nu există pe cont, testăm și găsim materialele creative potrivite.

d) Apoi, le punem împreună și facem un “master campaign”, în care avem toate elementele pentru a ne aduce rezultate.

e) Când avem rezultate stabile, adică produc ROAS pozitiv peste pragul de rentabilitate pentru contul tău, pe o perioadă susținută de timp, le scalăm și dublăm/triplăm vânzările sau lead-urile, în funcție de bugetul de reclame.

Fiecare element din strategiile noastre este atent plasat, care în urma testărilor îndelungate ne arată că a adus rezultate în trecut. Nu lăsăm nimic la voia întâmplări.

Acționează acum!

Scapă de grija marketing-ului online!

Înscrie-te pentru o ședință GRATUITĂ de 30 de minute.

Ești pregătit să lași toată grija Conversiei, CPA-ului, CPC-ului, CPM-ului, CPL-ului și a marketingului online în seama noastră și să poți să-ți conduci afacerea așa cum trebuie, fără să petreci ore în șir în fața laptopului să înveți de la tutoriale sau cursuri plătite, ca mai apoi să nu ai timp sa implementezi?