Vrei să-ți crești cifra de afaceri, vânzările și să devii un jucător important pe piață?

Descoperă cum în auditul nostru de 30 de minute în care venim cu soluția la problema ta legată de marketingul online, unde îți propunem să folosești 1, 2 sau mai multe din serviciile de mai jos care o să-ți aducă creștere în afacere.

Servicii

Vrei să-ți crești cifra de afaceri, vânzările și să devii un jucător important pe piață?

Descoperă serviciile care te vor ajuta să-ți atingi targetul de vânzări de anul acesta!

Reclame Rețelele Sociale

Motorul fiecărei afaceri este vânzarea serviciului sau produsului.

Astfel, prin reclamele pe Facebook și Instagram, noi generăm vânzări pentru afacerile de tip e-commerce, care vând produse online, sau generăm lead-uri calificate ca echipa ta de vânzări să poată face vânzări mult mai ușor.

Social Media Management

Postare de conținut. Vrei ca urmăritorii tăi să interacționeze cu postările tale?

Putem să postăm conținut despre afacerea ta pe pagina de Facebook și Instagram, pentru a-i ține pe urmăritori la zi cu activitățile brandului tău și pentru a crea o comunitate gata să cumpere.

Funneluri de Vânzari (Sales Funnels)

Nevoia afacerii tale este mai complexă? Suntem aici să te ajutăm cu Sales Funnels testate pentru a vinde produsele/serviciile tale.

Strategy Call & Consultanță

Ai un specialist care rulează deja reclame pentru tine sau rulezi reclame chiar tu pentru afacerea ta, dar fără rezultate? Investești mai mulți bani decât faci din reclame?

Printr-un “Strategy Call”, putem să te ajutăm să-ți crești vânzările, să te educăm cu privire la Campanii, Ad Set-uri și Reclame astfel încât să-ți îmbunătățești veniturile din reclamele pe Facebook și Instagram.

Proiectele agenției

DESCOPERĂ COMPANIILE CU CARE AM LUCRAT ȘI LA CARE LE-AM CRESCUT CIFRA DE AFACERI CU UN MINIM DE 40%.

Este o plăcere să putem spune că ajutăm antreprenorii să-și crească cifra de afaceri și suntem încrezători că te putem ajuta și pe tine.

Testimoniale de la clienți

PĂRERILE CLIENȚILOR

Lucrăm constant pentru a menține o relație bună de colaborare cu fiecare client al agenției, indiferent dacă este unul actual sau unul din trecut.

O echipa care da dovada de professionalism si creativitate.
De fiecare data cand au intalnit o provocare au fost intelegatori si puternici iar datorita modului proactiv de lucru au gasit intotdeauna cele mai bune solutii.
Le multumim si avem increderea ca aceasta colaborare fa fi cat mai fructuasa de ambele parti.

Gabriel Tudor

Director Vânzări, Volvo

Echipa s-a dovedit a fi foarte punctuală și am observat o implicare reală, interesată de obținerea celor mai bune rezultate. Am avut un sentiment de încredere, că am de a face cu niște profesioiniști cărora le pasă cu adevărat de client!
Ciprian Stoicescu

Owner, StcAgency.ro

Studii de caz

CE FACEM ȘI CUM FACEM ASTA?

REZULTATELE AGENȚIEI

Mai jos poți descoperi unele din rezultatele pe care le-am avut (pentru anumiți clienți a trebuit să oprim campaniile din cauza creșterii prea accelerate)

Acționează acum!

Scapă de grija marketing-ului online!

Înscrie-te pentru o ședință GRATUITĂ de 30 de minute.

Ești pregătit să lași toată grija Conversiei, CPA-ului, CPC-ului, CPM-ului, CPL-ului și a marketingului online în seama noastră și să poți să-ți conduci afacerea așa cum trebuie, fără să petreci ore în șir în fața laptopului să înveți de la tutoriale sau cursuri plătite, ca mai apoi să nu ai timp sa implementezi?