Studii de caz

CE FACEM ȘI CUM FACEM ASTA?

REZULTATELE AGENȚIEI

Mai jos poți descoperi unele din rezultatele pe care le-am avut (pentru anumiți clienți a trebuit să oprim campaniile din cauza creșterii prea accelerate)

Proiectele agenției

DESCOPERĂ COMPANIILE CU CARE AM LUCRAT ȘI LA CARE LE-AM CRESCUT CIFRA DE AFACERI CU UN MINIM DE 40%.

Este o plăcere să putem spune că ajutăm antreprenorii să-și crească cifra de afaceri și suntem încrezători că te putem ajuta și pe tine.

Testimoniale de la clienți

PĂRERILE CLIENȚILOR

Lucrăm constant pentru a menține o relație bună de colaborare cu fiecare client al agenției, indiferent dacă este unul actual sau unul din trecut.

O echipa care da dovada de professionalism si creativitate.
De fiecare data cand au intalnit o provocare au fost intelegatori si puternici iar datorita modului proactiv de lucru au gasit intotdeauna cele mai bune solutii.
Le multumim si avem increderea ca aceasta colaborare fa fi cat mai fructuasa de ambele parti.

Gabriel Tudor

Director Vânzări, Volvo

Echipa s-a dovedit a fi foarte punctuală și am observat o implicare reală, interesată de obținerea celor mai bune rezultate. Am avut un sentiment de încredere, că am de a face cu niște profesioiniști cărora le pasă cu adevărat de client!
Ciprian Stoicescu

Owner, StcAgency.ro

Acționează acum!

Scapă de grija marketing-ului online!

Înscrie-te pentru o ședință GRATUITĂ de 30 de minute.

Ești pregătit să lași toată grija Conversiei, CPA-ului, CPC-ului, CPM-ului, CPL-ului și a marketingului online în seama noastră și să poți să-ți conduci afacerea așa cum trebuie, fără să petreci ore în șir în fața laptopului să înveți de la tutoriale sau cursuri plătite, ca mai apoi să nu ai timp sa implementezi?